Tréleres autószállítás külföldről

Tréleres autószállítás külföldről. Vállaljuk külföldön megvásárolt autóinak Magyarországra szállítását rövid határidőn belül. Heti rendszerességel járunk NémetországbaAusztriábaBelgiumbaHollandia és Svájc. Álltalában egyszerre 3 autót tudunk szállítani, több szerelvénnyel. Ha nem egyhelyen vannak az autók az sem probléma, külön-külön munkaidőben kereskedésnél vagy magánszemélynél előre egyeztetett időpontban feltudjuk venni őket.

Nagyértékű tréleres autószállítás külföldről

Nemzetközi autószállítás-nál vagy belföldi fuvarozásnál A nagy értékű tréleres autószállítás-nál különös figyelmet igényel a szállítandó jármű sérülésének megóvására. Több 10 millió ft értékű autóknál komoly esztétikai sérüléseket lehet okozni aminek a javítása nagyon sokba tud kerülni és értékvesztéshez is vezet ezért a kellő tapasztalattal rendelkező sofőröknek ajánlatos ilyen munkákat elvállalni. Nyílván emberek vagyunk és hibázhatunk ezért előfordul egy-egy apró sérülés a szállítás során. Amik igen zsebbe nyúlós tud (na) lenni ha nincs megfelelő CMR biztosításunk. Aki tényleg komolyan foglalkozik belföldi vagy nemzetközi autószállítás-al annak nem is kérdés, hogy nem engedheti meg azt a felelőtlenséget, hogy ne legyen biztosítása.

Nemzetközi autószállítás a körfuvar jelentése

Körfuvaról abban az esetben tudunk beszelni, hogyha egy autókereskedő olyan megbízást ad amikor komplett szerelvényre ad munkát 1 felrakó és 1 lerakó az úticél. Pl: Kikell vinni Budapestről 3 autót Stuttgartba tesztelésre és 3 autót visszakell hozni Budapestre a kint elvégzett tesztelések után.

Előnyei:
– kedvezőbb árat lehet kialkudni
– hosszú távon lehet vele tervezni

– időben akár 24 óra alatt a megrendelt terméket lelehet szállítani

Gyűjtőfuvarozás:

Gyűjtő autószállításban más szóval “visszfuvarban” szoktuk hozni azokat a gépjárműveket amik nem egy helyen vannak. Azért mert nem tesznek ki egy komplett autószállító szerelvény rakományát. Ez azért fontos mert az autó szabad helyeit gazdaságosabban tudjuk kihasználni és ne legyenek üres helyek az autószállítón. És egyesével szedegetjük össze az autókat Magyarország irányába külföldről.Ez a folyamat időben azért vesz igénybe 1-2 hetet mert amire az adott környékről összetudunk szedni annyi autót, hogy rakott legyen az autószállító szerelvény.  Ennek az autószállítási módszernek az előnye a kedvező ár. Pontos árajánlatott a kapcsolat gombra kattintva  vagy a “kérjen árajánlatot” űrlap kitöltésével tudunk adni Önnek.

Ha bármi kérdésed van keress nyugodtan!

Írj nekem e-mail-t vagy az oldalomon kattints a kapcsolat gombra.

Köszi, hogy elolvastad. Ha tetszett ez a blogom olvasd el a többit is!

Leave a Replay