CARTRANS.HU

PRÉMIUM AUTÓBEHOZATAL NÉMETORSZÁGBÓL

Prémium autóbehozatal Németországból

Autóbehozatal rendelésre

Kizárólag teljes mértékben lekövethető előéletű autók behozatalával foglalkozunk. Prémium kategóriájú márkák különböző típusai közül válogathatunk. Szolgáltatásainkkal arra törekszünk, hogy megkíméljük Önt minden kellemetlen procedúrától ami ügyintézést illeti.

Az elmúlt évek alatt olyan kapcsolat rendszert sikerült felépíteni aminek köszönhetően első kézből kapjuk a friss raktárkészleten lévő autókat.  A legnagyobb autó márkák között tudunk válogatni mint például: Tesla, Audi, Mercedes BMW, VW, Hyundai,Fiat

Rendelés menete:

1. lépés: A legtöbb prémium használt vagy új autókat közösen megtaláljuk a két legnagyobb gépjármű hírdetési platformon az egyik a mobile.de a másik pedig az autoscout24.  A legjobb minőséget képviselő márkakereskedések kínálatai között lehet válogatni Európa országain belül.

2 lépés: Közösen kiválasztott gépjármű megtalálását követően felvesszük a külföldi kereskedéssel telefonon vagy email formájában. Teljes információt kérünk a gépjármű előéletéről és jelenlegi állapotáról.A meglévő dokumentumok át vizsgálása (szervízkönyv, forgalmi, COC papír, TÜV). Ajánlott több kedvezőbb autót kiválasztani. Nem csak az autót érdemes át vizsgálni hanem az eladót is. Érékelései alapján sok mindenre lehet következtetni az adott platformon láthatóak csillaggal jelölve, ahol a vásárlói vélemények is nyilvánosak. Ha minden pozitív az autóval és az eladóval folytathatjuk az autóvásárlás menetét.

3. lépés: A kiválasztott jármű papírjainak ellenőrzését követően meg győződtünk az autó állapotáról, hogy teljes mértékben a leírtaknak megfelelő állapotban legyen. A megszerzett információk alapján árajánlatot adunk az értékesítőnek.

4.lépés:  Ha sikerült megegyezni az eladóval ki állítja a számlát az autóról.

5.lépés:  Az autószállítás Németország-ból Magyarországra szállítása általában a kifizetést követően 1-2 hetet vesznek igénybe. A szállítást saját autószállító trélerrel végezzük. Minden autószállító szerelvény rendelkezik teljeskörű CMR rakománybiztosítással. Igény esetén vállaljuk gépjárművének forgalomba helyezését honosítás-át. Van lehetőség személyesen is át venni a megvásárolt gépjárművet és lábon behozni. Aminek megvannak a hátrányai amiben az autóbehozatal lábon hátrányai” blogomban bővebben írok.

Prémium autóbehozatal Németországból

VEGYE IGÉNYBE TELJES ÜGYINTÉZÉSSEL KAPCSOLATOS SZOLGÁLTATÁSAINKAT!

Házhozszállítás

A nálunk megrendelt autókat kulcsra kész állapotban névre írva, műszaki vizsgával és rendszámmal kiszállítjuk ügyfeleinknek.

Honosítás

Honosítás, teljes körű ügyintézéssel. Vámügyintézés és forgalomba helyezés.

Rendszám ügyintézés

Önnek nem kell sorban állnia az okmányirodában mert minden papírmunkát elvégzünk Ön helyett.

Miért minket válasszon?

Szakértő kollégáinkkal azon dolgozunk, hogy ügyfeleinket teljes mértékben az igényekhez mérten maximálisan kiszolgáljunk. A minőségi szolgáltatást biztosítva nálunk már 15.000€-tól rendelhet autót Németországból.  A legrövidebb időn belül minden olyan ügyintézést megcsinálunk ami a forgalomba helyezéshez szükséges. Kérjen árajánlatot!

Hogyan vehető igénybe az autóbehozatal?

A kapcsolat gombara kattintva két lehetősége van a kapcsolat felvételre. Töltse ki az oldalon található űrlapot  és telefonon felvesszük Önnel a kapcsolatot vagy a telefonszámra kattintva azonnal hívhat.

Kapcsolat:

Viking Car Box Kft.

Telefonszám: +36 70 638 8465   Bartha Viktor

E-mail: info@cartrans.hu

2700 Cegléd, Kossuth Ferenc utca 30