AUTÓMENTÉS KÜLFÖLDRŐL

Autómentés külföldről

Autómentés külföldről éjjel-nappal hétvégén és ünnepnapon.

Ha autószállításra vagy autómentésre lenne szüksége, a megadott telefonszám 0-24 óráig hívható +36 70 638 84 65.

Az autómentő szolgáltatás kiterjed:

Az autómentés ára az alábbiakat tartalmazza:

  • Személyszállítás
  • Jármű felvétele és lerakása
  • Autópálya díj
  • Üzemanyag

Az autómentés külföldről ára az alábbiakat tartalmazza:

  • Személyszállítás
  • Jármű felvétele és lerakása
  • Autópálya matrica

Autómentés külföldről ára nem tartalmazza alábbiakat:

Milyen esetekben érhető el az autómentő szolgáltatás?

Azokban az esetekben tudunk Önnek segíteni ha egy váratlan pillanatban szüksége van autómentésre vagy autószállításra. Autómentőre lehet szükség  baleset következtében vagy műszaki meghibásodás miatt. Sok esetben van rá példa, hogy nyaralás közben áll meg alattunk az autó. Vállalunk autómentést külföldről is (Horvátország, Ausztria, Szlovákia, Csehország…stb).  Részletes és pontos tájékoztatásra van szükség a megbízó részéről , hogy a feladathoz a legjobban alkalmazható gépjárművet tudjuk küldeni.  Mit érteni ez alatt? Tudni kell az autó típusát és a sérülés részletes leírását, hogy a megfelelő autómentő legyen a helyszínre küldve. Teherautómentés esetén  fontos hogy, hogy üresen vagy rakottan van szükség az autómentő szolgáltatásra.

Autómentés trélerrel

Trélerrel baleset vagy műszaki hibás autó esetében a legjobb választás . Több szempontból is fontos, hogy a bekövetkezett baleset vagy lerobbanás esetén megfelelő autómentő eszközökkel és kellő szakértelemmel ellátott kollégák nyújtsanak segítséget.

Az autómentő trélert bármire lehet alkalmazni ha rendelkezünk a megfelelő eszközökkel.  Gondolok itt lakókocsi, sportautó, veteránautó, mobilházak, szalmabálák és egyéb tárgyak szállítására.

Az autómentők különböző teherbíró képességű csörlő berendezéssel ellátottak lehetnek. Ezeknek köszönhetően nem csak műszaki hibás autók fel vontatására alkalmazható hanem könnyedén lehet árokba csúszott, vagy elakadt járművek mentésére is.

Autómentés váratlan helyzetben...

Autómentő szolgáltatásra részünkről bármikor számíthat! Egy út szélen veszteglő autó mellet várakozni sosem jó. Főleg ha több km-es körzetben semmi és senki nincs körülöttünk. Kollégáimmal és partnereimmel azon dolgozunk, hogy a lehető leghamarabb a bajba jutott személyeken és családokon segíthessünk.

Az alábbi országokból vállalunk autómentést

Mit ne tegyünk ha bajba kerültünk?

Az első és legfontosabb, hogy NE essünk pánikba. Ez azért fontos mert ha kellőképpen tudjuk realizálni az adott helyzetet akkor megfontoltabb döntéseket tudunk hozni és nem ejtjük pánikba a körülöttünk lévő embereket (ha vannak). Ne tartózkodjunk az útszélén veszteglő autóban mert életveszélyes! Autópályán leálló sávon tilos gyalogosan közlekedni! Ha már telefonon hívtunk autómentőt akkor várjuk meg őt és ne hagyjuk magunkat befolyásolni egy autópályán közlekedő „hiénának” azzal indokolva hogy Ő hamarabb ott volt.  Ha megegyeztünk egy autómentőssel akkor ne keresgéljünk még utána kedvezőbbet vagy gyorsabbat mert abból vesztesége lehet ha útnak indul a semmiért.

Legutóbbi blogbejegyzések:

Kapcsolat:

Bartha M. Viktor

Telefonszám: +36 70 638 8465  (bármikor hívható)

E-mail: info@cartrans.hu

2700 Cegléd, Kossuth Ferenc utca 30

Autómentés esetén!

Partnereim 0-24 órás szolgálatban vannak!

Cegléd, Kecskemét, Dunaújváros, Paks, Pécs, Kaposvár és egyéb kisebb környező településeken.