AUTÓSZÁLLÍTÁS

Autószállítás

Autószállítás külföldről és külföldre. Vállaljuk külföldön megvásárolt autóinak Magyarországra szállítását rövid határidőn belül. Heti rendszerességgel járunk NémetországAusztria Belgium Hollandia Dánia és Svájc  területeire. Gyűjtő autószállítás visszfuvarban egyszerre akár 8-9 db autó behozatalára van lehetőség. Ha nem egy helyen vannak az autók az sem probléma, külön-külön munkaidőben kereskedésnél vagy magánszemélynél előre egyeztetett időpontban feltudjuk venni őket. 

Gyűjtő autószállítás külföldről visszfuvarban

Gyűjtő autószállítás külföldről más szóval “visszfuvarban” szoktuk hozni azokat a gépjárműveket amik nem egy helyen vannak. Azért mert nem tesznek ki egy komplett autószállító szerelvény rakományát. Ez azért fontos mert az autó szabad helyeit gazdaságosabban tudjuk kihasználni és ne legyenek üres helyek az autószállító tréleren. Egyesével szedegetjük össze az autókat Magyarország irányába sok esetben Hollandiából indulva, érintve Németországot és Ausztriát. A gyűjtő autószállítás igénybe vehet 2 maximum 3 hetet. A szállítási határidő függ a felvételi címtől és a szállítandó autó paramétereitől és a műszaki állapotától. Törekszünk a lehető leghamarabb teljesíteni a megbízást és a legversenyképesebb árat kalkulálni.  Pontos árajánlatot a “kapcsolat” gombra kattintva  vagy a “kérjen árajánlatot” űrlap kitöltésével tudunk adni Önnek.

Leggyakrabban járt területeink:

Autószállítás Németországból

Autószállítás Ausztriából

Autószállítás Hollandiából

Autószállítás Belgiumból

Autószállítás Dániából

Autószállítás Svájcból

Autóbehozatallal kapcsolatos információk

1. A szállítandó autó pontos helyének ismertetése (irányítószám, város, utca)

Autószállítás árak külföldről országonként eltérő. A pontos felrakó meghatározása a fuvarozásban fontos szerepet játszik. Sok esetben történik olyan, hogy felhív az ügyfél és annyit információt közöl hogy „Németországban van egy autó amit haza szeretnék vitetni” sajnos ennyi nem elég a pontos ár megadásához. Fuvarjaink általában előre megtervezett módon történnek és fontos, hogy a szállítandó autókat felrakó és lerakó helyeit logikusan megtudjuk szervezni. Általában egy (3.5t+tréler) autószállító szerelvényre 3 kis autó rakható. Ha gyűjtő autószállító kamionról beszélünk méretektől függően 8-9 személyautó is szállítható.

2. Mi a szállítandó autó típusa?

A szállítandó autónak az ismertetése és valós állapotának leírása szinte kötelező! A pontos paraméterek megadása azért fontos mert tudunk kell hogy milyen autószállító kamiont vagy kisteherautót küldjünk a megadott címre. A legfontosabb az autó saját súlya és mérete. Ezek után következik a valós állapot ismeretétese. Ha a szállítandó autó működésképtelen műszakihiba vagy sérülés miatt azt is tudjuk szállítani. Az autószállító tréleren általában van csörlő aminek a segítségével felhelyezhető a sérült autó.

3. A pontos lerakó megadása

Az árajánlat megadásához nagyon fontos tényező a pontos lerakó megadása. Ennek ismeretében tudunk árat megadni az autószállításra külföldről. Lerakó cím változtatása esetén ha többlet kilométerrel jár akkor a fuvardíj változhat ami előre egyeztetésre kerül a megbízóval.

4. Mennyire sürgős az autószállítása külföldről az ügyfél részére?

A külföldön megvásárolt autók visszfuvarban történő szállítási határidejük 1 maximum 3 hetet vesznek igényben. Az autókereskedőknek a szállítási határidő nem annyira fontos mint aki az útszélén meghibásodott autóval autómentésre vár. Azonnali autómentés jóval drágább mint a gyűjtő szállításban szállítandó autók.

Bővebb informácókat a fuvarozással kapcsolatban és a működésünkről részletesebben írok a blogomban ami az alábbi linkre kattintva lesz elérhető: blog 

Tréleres autószállítás külföldről és külföldre

Kiemelkedő színvonalú autószállítás és logisztikai tevékenység. Profi autószállítással foglalkozó megbízható csapat gondoskodik arról, hogy a leghamarabb és a legköltséghatékonyabban sikerüljön a nemzetközi autószállítás szolgáltatás. Teljes körű CMR rakománybiztosítás és éjjel-nappali telefonos elérhetőség ünnepnapon is. Nem csak autószállítás külföldről szolgáltatásban nyújtunk segítséget hanem a teljes jármű beszerzésétől az autó forgalomba helyezéséig végig visszük a folyamatot.  Az „autóbehozatal” linkre kattintva bővebb információ található.

Autószállítás mint bizalmi kérdés

Nálunk az ügyfél az első! Megtisztelve érezzük magunkat ha ügyfeleink autószállítással vagy más egyéb szolgáltatással bíznak meg minket kötelességünknek tartjuk, hogy a maximálisat tudjuk nyújtani mindenki számára. 

CMR biztosítás

Az autószállítás során elég gyakori probléma a sérülés. A sérülések keletkezhetnek rakodás során vagy közúti baleset miatt is. Ha rakodás során keletkezik sérülés az autón azok általában horzsolások szoktak lenni a lökhárítón vagy ajtó élében kinyitáskor. Az autószállító cégek rendelkeznek CMR rakománybiztosítással de nem mindenkinek fizet a biztosító részleges sérülésekre. Érdemes olyan céget keresni ahol kiterjed a komplett rakományt ért balesetre illetve a részleges sérülések megtérítésére is. Amire nem terjed ki az alap CMR rakomány biztosítás az a természeti katasztrófa és a kavics felverődés. Külön egy utas biztosítást lehet kötni a tulajdonosnak de az nem a fuvarozó felelősége mert nyitott áruszállítással érkezik a gépjármű.

Határidő

A legjellemzőbb problémák az autószállítás során a késések. A késéseket több minden is befolyásolhatja mint például közlekedési baleset, szervezetlenség vagy műszaki meghibásodás. A közlekedési balesetet és a műszaki meghibásodást nyilván nem kell részletezni, hogy mit jelentenek viszont a szervezetlenségre térjünk ki egy kicsit. A fuvarozásban és nem csak a külföldi autószállításra gondolok hanem úgy amblokk az egész tevékenységre nagyon sokszor előfordul hogy a rakományok nem vehetőek fel a megbeszélt időpontban mert vagy nincsenek kifizetve vagy még hiányoznak papírjaik ami a szállításhoz szükségesek. Ezekre a problémákra nagyon sokszor a helyszínen szembesülünk amit előre nem közölnek a fuvarozóval.

Mindenkinek fontos a határidő és senki nem szereti ha palira veszik ami az autószállításban könnyen előfordulhat. Nagyon sokak rémálma ha több hetet (3-4) kell várni a szállítandó autóra külföldről. Több autószállító partneremmel közös együtt működésben azon dolgozunk hogy kiszolgáljunk mindenkit a lehető leghamarabb a ránk bízott feladattal. Ezért a több hetes autószállítás külföldről szóba sem jöhet!

Autószállítás árak külföldről visszfuvarban

Ausztria: 200€-tól/db

Németország: 350€-tól/db

Hollandia:500€-tól/db

Belgium:500€-tól/db

Dánia: 650€-tól/db

Svájc: 600€-tól/db

A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek! Pontos árajánlatot emailben vagy telefonon van lehetőség kérni! 

NEMZETKÖZI AUTÓSZÁLLÍTÁS MENETE

  1.  A megadott telefonszámon telefonálni vagy az árajánlatkérő űrlap kitöltés 
  2. Telefonon azonnal tudunk árajánlatot adni , űrlap kitöltés esetén 24-48 órát is igénybe vehet
  3. A darabszám és a pontos felrakó és lerakó egyeztetése
  4. Autószállítás esetén nagyon fontos a súly és az autó pontos műszaki állapotának ismertetése.
  5. Árajánlat küldése email-ben vagy sms-be
  6. Szerződéskötés
  7. Autószállítás pontos időpontjának egyeztetése
  8. Sikeres autószállítás után a fizetés készpénzben vagy utalással.

Miért minket válasszon?

KEDVEZŐ ÁR

Ha nem azonnali autómentésről vagy autószállításról van szó belföldön vagy külföldön akkor jóval kedvezőbb árajánlattal tudunk szolgálni. Több autószállítás esetén jelentősen kedvezőbb ár. Kérjen egyedi árajánlatot!

24 ÓRÁS ELÉRHETŐSÉG

Legyen szó autómentésről vagy autószállításról a nap 24 órájában állunk ügyfeleink rendelkezésére. Ha árajánlat kérés vagy egy folyamatban lévő autószállítás pontos helymeghatározásáról van szó. 

GYORSASÁG

Azonnali autómentésre van szüksége? Egy másik autószállító cég visszamondta a fuvart? Több alvállalkozói partnernek köszönhetően szinte azonnal tudunk megoldást találni az adott helyzetre. Minden héten több szerelvénnyel megyünk Nyugat-Európa országaiba így könnyedén tudunk alkalmazkodni.

Milyen a jó autószállító cég?

A jó autószállító cég a megbízhatóságon alapszik. És ami még fontos a pontosság és a precízitás. Autógyűjtők és értékesítők vagy épp családok autói szállításáról van szó rengeteg személyes holmikkal az autóban ezért elengedhetetlen bizalom kérdése is. A határidők betartása és a sikeres munkavégzés a fő szempont. 

Hogyan vehető igénybe az autószállítás?

A kapcsolat gombara kattintva két lehetősége van a kapcsolat felvételre. Töltse ki az oldalon található űrlapot helyesen és telefonon felvesszük Önnel a kapcsolatot vagy a telefonszámra kattintva azonnal hívhat.

A sikeres autószállítás

Mitől lesz egy autószállítás sikeres? A legfontosabb a jól kidolgozott szervezés és a kommunikáció a megbízó és az autószállító cég között. Ennek hiányában felmerülhetnek problémák ami jelentősen megnöveli a sikertelen autószállítást.
Ezért szánjon időt arra, hogy minden részletes információt közöljön a megbízott autószállító céggel.

Tréleres autószállítás árak

A pontos árajánlat ki alakításához mindenképp telefonon vagy emailben vegye fel a kapcsolatot velünk ahol részletes tájékoztatást tud adni. Európa országain belül is más és más szabályok érvényesek mint uniós országok és nem uniós országok közötti fuvarozásra (pl:Svájc). Felmeherülhetnek plusz költségek ilyen például az autópályán a fizető kapu (Horvátország) vagy a komp. Az árat a kilométer, az autók darabszáma, mérete, fel és a lerakodás komplikáltsága határozza meg. Töltsön ki egy űrlapot vagy vegye fel a kapcsolatot veünk telefonon.

Garancia

Garanciát vállalunk a használtautó szállítására is mint az újra kiterjedt CMR biztosításnak köszönhetően.
Felmerülhetnek olyan esetek amikor nem mi vagyunk a balesetet okozok hanem mi vagyunk a károsultak. Ebben az esetben is a kártokozó biztosítója köteles megfizetni az okozott kárt.
Vannak olyan esetek amik elkerülhetetlenek ilyenek például a természeti károk (jégeső), amire a CMR biztosítás nem terjed ki.

GYIK

Ez sok mindentől függ távolság, darabszám stb. Általában 1-2 héten belül haza érnek. Vannak kivételek amikor 3 hét azok elkerülhetetlen dolgok miatt következik be (baleset, technikai probléma stb.)

Igen, teljeskörű CMR rakománybiztosítással rendelkezünk.

Amikor autómentésről van szó akkor igen. Más esetekben viszont nem.

Annak érdekében, hogy minél hamarabb eltudjuk kezdeni az autónak a szállítását szervezni ezért fontos minél hamarabb.

Igen, nálunk lehetséges de egyik fuvarozó cég sem javasolja.

Kapcsolat:

Bartha M. Viktor

Telefonszám: +36 70 638 8465  (bármikor hívható)

E-mail: info@cartrans.hu

2700 Cegléd, Kossuth Ferenc utca 30

Autómentés esetén!

Partnereim 0-24 órás szolgálatban vannak!

Cegléd, Kecskemét, Dunaújváros, Paks, Pécs, Kaposvár és egyéb kisebb környező településeken.

Kérjen árajánlatot!