AUTÓSZÁLLÍTÁS

Autószállítás

Autószállítás külföldről és külföldre. Vállaljuk külföldön megvásárolt autóinak Magyarországra szállítását rövid határidőn belül. Heti rendszerességgel járunk NémetországAusztria Belgium Hollandia Dánia és Svájc  területeire. Gyűjtő autószállítás visszfuvarban egyszerre akár 3 vagy 8 db autó behozatalára van lehetőség. Ha nem egy helyen vannak az autók az sem probléma, külön-külön munkaidőben kereskedésnél vagy magánszemélynél előre egyeztetett időpontban feltudjuk venni őket. 

Gyűjtő autószállítás külföldről visszfuvarban

Gyűjtő autószállítás külföldről más szóval “visszfuvarban” szállítjuk azokat a gépjárműveket amik akár több felrakó címen találhatóak. Autószállítás Németország-ból gyűjtő kamionnal. Törekszünk az autószállító szerelvény maximális rakodási lehetőségének kihasználásra aminek köszönhetően kedvező árat tudunk adni. Tájékoztató árainkat az autómentés és autószállítás  külföldről árak oldalon tudnak olasni. Több felrakóval egybekötve vesszük fel az autókat Magyarország irányába sok esetben Hollandiából indulva, érintve Németországot és Ausztriát. A gyűjtő autószállítás igénybe vehet 2 maximum 3 hetet. A szállítási határidő függ a felvételi címtől és a szállítandó autó paramétereitől és a műszaki állapotától. A legfőbb szempont a lehető leghamarabb teljesíteni a megbízást és a legversenyképesebb árat kalkulálni.  Pontos árajánlatot telefonon +36706388465 vagy a “kapcsolat” gombra kattintva  vagy a “kérjen árajánlatot” űrlap kitöltésével tudunk adni Önnek.

Autóbehozatal Németország-ból kapcsolatos információk

1. A szállítandó autó pontos helyének megadása (irányítószám, város, utca)

Autószállítás árak külföldről országonként eltérő. Autóbehozatal Németországból, Hollandiából vagy Belgiumból. A pontos felrakó meghatározása a fuvarozásban fontos szerepet játszik. Sok esetben történik olyan, hogy felhív az ügyfél és annyit információt közöl hogy „Németországban van egy autó amit haza szeretnék vitetni” sajnos ennyi információ nem elegendő a pontos árajánlat megadásához. Fuvarjaink általában előre megtervezett módon történnek és fontos, hogy a szállítandó autókat felrakó és lerakó helyeit jól szervezetten megtudjuk tervezni. Általában egy kis  autószállító szerelvényre 3 autó rakható. Ha gyűjtő autószállító kamionról beszélünk méretektől függően 8-9 személyautó is szállítható.

2. Mi a szállítandó autó típusa?

Az autószállításhoz pontos  típus ismeretre van szükségünk. A szállítandó autónak neve és típusa és valós állapotának megadása szinte kötelező! A pontos paramétereinek megadásának azért van fontos szerepe mert tudunk kell hogy milyen autószállító kamiont vagy kisteherautót küldjünk a megadott címre. A legfontosabb adatok az autó saját súlya és mérete. Ezek után következik a valós állapot ismeretétese. Ha a szállítandó autó működésképtelen műszakihiba vagy sérülés miatt azt is tudjuk szállítani. Az autószállító tréleren általában van csörlő aminek a segítségével felhelyezhető a sérült autó.

3. A pontos lerakó megadása

Az árajánlat megadásához nagyon fontos tényező a pontos lerakó megadása. Ennek ismeretében tudunk árat megadni az autószállításra külföldről. Lerakó cím változtatása esetén ha többlet kilométerrel jár akkor a fuvardíj változhat ami előre egyeztetésre kerül a megbízóval.

4. Mennyire sürgős az autószállítása külföldről az ügyfél részére?

A külföldön megvásárolt autók visszfuvarban történő szállítási határidejük 1 maximum 3 hetet vesznek igényben. Akik autókereskedelemmel foglalkoznak általában Ők tisztában vannak a határidőkkel.  Azonnali indulással az autómentés  más árképzésben történik.

Bővebb informácókat a fuvarozással kapcsolatban és a működésünkről részletesebben írok a blogomban ami az alábbi linkre kattintva lesz elérhető: blog 

Tréleres autószállítás Németországból

Tréleres autószállítás Németország-ból vagy Németországba kiemelkedő színvonalú autószállítás és logisztikai tevékenység. Profi autószállítással foglalkozó megbízható csapat gondoskodik arról, hogy a leghamarabb és a legköltséghatékonyabban sikerüljön a nemzetközi autószállítás szolgáltatás. Teljes körű CMR rakománybiztosítás és éjjel-nappali telefonos elérhetőség ünnepnapon is. Nem csak autószállítás külföldről szolgáltatásban nyújtunk segítséget hanem a teljes jármű beszerzésétől az autó forgalomba helyezéséig végig visszük a folyamatot.  Az „autóbehozatal” linkre kattintva bővebb információ található. 

Autószállítás határidő betartás

A legjellemzőbb problémák az autószállítás során a késések. A késéseket több minden is befolyásolhatja mint például közlekedési baleset, szervezetlenség vagy műszaki meghibásodás. A közlekedési balesetet és a műszaki meghibásodást nyilván nem kell részletezni, hogy mit jelentenek viszont a szervezetlenségre térjünk ki egy kicsit. A fuvarozásban és nem csak a külföldi autószállításra gondolok hanem úgy amblokk az egész tevékenységre nagyon sokszor előfordul hogy a rakományok nem vehetőek fel a megbeszélt időpontban mert vagy nincsenek kifizetve vagy még hiányoznak papírjaik ami a szállításhoz szükségesek. Ezekre a problémákra nagyon sokszor a helyszínen szembesülünk amit előre nem közölnek a fuvarozóval.

Mindenkinek fontos a határidő és senki nem szereti ha palira veszik ami az autószállításban könnyen előfordulhat. Nagyon sokak rémálma ha több hetet (3-4) kell várni a szállítandó autóra külföldről. Több autószállító partneremmel közös együtt működésben azon dolgozunk hogy kiszolgáljunk mindenkit a lehető leghamarabb a ránk bízott feladattal. Ezért a több hetes autószállítás külföldről szóba sem jöhet!

CMR biztosítás

Az autószállítás során elég gyakori probléma a sérülés. A sérülések keletkezhetnek rakodás során vagy közúti baleset miatt is. Ha rakodás során keletkezik sérülés az autón azok általában horzsolások szoktak lenni a lökhárítón vagy ajtó élében kinyitáskor. Az autószállító cégek rendelkeznek CMR rakománybiztosítással de nem mindenkinek fizet a biztosító részleges sérülésekre. Érdemes olyan céget keresni ahol kiterjed a komplett rakományt ért balesetre illetve a részleges sérülések megtérítésére is. Amire nem terjed ki az alap CMR rakomány biztosítás az a természeti katasztrófa és a kavics felverődés. Külön egy utas biztosítást lehet kötni a tulajdonosnak de az nem a fuvarozó felelősége mert nyitott áruszállítással érkezik a gépjármű.

Autószállítás árak külföldről visszfuvarban

Autószállítás Ausztria: 200€-tól/db

Autószállítás Németország: 400€-tól/db

Autószállítás Hollandia:550€-tól/db

Autószállítás Belgium:550€-tól/db

Autószállítás Dánia: 650€-tól/db

Autószállítás Svájc: 600€-tól/db

A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek! Pontos árajánlatot emailben vagy telefonon van lehetőség kérni! 

NEMZETKÖZI AUTÓSZÁLLÍTÁS MENETE

 1.  A megadott telefonszámon telefonálni vagy az árajánlatkérő űrlap kitöltés 
 2. Telefonon azonnal tudunk árajánlatot adni , űrlap kitöltés esetén 24-48 órát is igénybe vehet
 3. A darabszám és a pontos felrakó és lerakó egyeztetése
 4. Autószállítás esetén nagyon fontos a súly és az autó pontos műszaki állapotának ismertetése.
 5. Árajánlat küldése email-ben vagy sms-ben 
 6. Szerződéskötés (szóban és írásban)
 7. Autószállítás pontos időpontjának egyeztetése
 8. Sikeres autószállítás után a fizetés készpénzben vagy utalással.

Miért minket válasszon?

KEDVEZŐ ÁR

Ha nem azonnali autómentésről vagy autószállításról van szó belföldön vagy külföldön akkor jóval kedvezőbb árajánlattal tudunk szolgálni. Több autószállítás esetén jelentősen kedvezőbb ár. Kérjen egyedi árajánlatot!

24 ÓRÁS ELÉRHETŐSÉG

Legyen szó autómentésről vagy autószállításról a nap 24 órájában állunk ügyfeleink rendelkezésére. Ha árajánlat kérés vagy egy folyamatban lévő autószállítás pontos helymeghatározásáról van szó. 

GYORSASÁG

Azonnali autómentésre van szüksége? Egy másik autószállító cég visszamondta a fuvart? Több alvállalkozói partnernek köszönhetően szinte azonnal tudunk megoldást találni az adott helyzetre. Minden héten több szerelvénnyel megyünk Nyugat-Európa országaiba így könnyedén tudunk alkalmazkodni.

Milyen a jó autószállító cég?

A jó autószállító cég a megbízhatóságon alapszik. És ami még fontos a pontosság és a precízitás. Autógyűjtők és értékesítők vagy épp családok autói szállításáról van szó rengeteg személyes holmikkal az autóban ezért elengedhetetlen bizalom kérdése is. A határidők betartása és a sikeres munkavégzés a fő szempont. 

Hogyan vehető igénybe az autószállítás?

A kapcsolat gombara kattintva két lehetősége van a kapcsolat felvételre. Töltse ki az oldalon található űrlapot helyesen és telefonon felvesszük Önnel a kapcsolatot vagy a telefonszámra kattintva azonnal hívhat.

A sikeres autószállítás

Mitől lesz egy autószállítás sikeres? A legfontosabb a jól kidolgozott szervezés és a kommunikáció a megbízó és az autószállító cég között. Ennek hiányában felmerülhetnek problémák ami jelentősen megnöveli a sikertelen autószállítást.
Ezért szánjon időt arra, hogy minden részletes információt közöljön a megbízott autószállító céggel.

Tréleres autószállítás árak

A pontos árajánlat ki alakításához mindenképp telefonon vagy emailben vegye fel a kapcsolatot velünk ahol részletes tájékoztatást tud adni. Európa országain belül is más és más szabályok érvényesek mint uniós országok és nem uniós országok közötti fuvarozásra (pl:Svájc). Felmeherülhetnek plusz költségek ilyen például az autópályán a fizető kapu (Horvátország) vagy a komp. Az árat a kilométer, az autók darabszáma, mérete, fel és a lerakodás komplikáltsága határozza meg. Töltsön ki egy űrlapot vagy vegye fel a kapcsolatot veünk telefonon.

Garancia

Garanciát vállalunk a használtautó szállítására is mint az újra kiterjedt CMR biztosításnak köszönhetően.
Felmerülhetnek olyan esetek amikor nem mi vagyunk a balesetet okozok hanem mi vagyunk a károsultak. Ebben az esetben is a kártokozó biztosítója köteles megfizetni az okozott kárt.
Vannak olyan esetek amik elkerülhetetlenek ilyenek például a természeti károk (jégeső), amire a CMR biztosítás nem terjed ki.

Autóbehozatal profi csapattal

Tapasztalt autószállító cég

Tapasztalt autószállító cégként vállaljuk az autók szállítását országon belül és/vagy európai viszonylatban is amihez rendelkezünk az ehhez szükséges feltételekkel:

 • Fiatal járműpark
 • Az autószállító szerelvények mennyisége és azoknak terhelhetősége akár több nagyobb önsúllyal rendelkező autók szállítása
 • Gyakorlott vezetésben és autószállításban tapasztalt gépkocsivezetők
 • Kellő helyismerettel rendelkező gépkocsivezetők

Műszakilag megbízható autószállító szerelvények

A nemzetközi és a belföldi autószállítás műszakilag nem megfelelő állapotban lévő járművel közlekedni elképzelhetetlen. Ezek az autószállító kamionok és kisteherautók sok kilométert tesznek meg ország szerte. A fiatal járműpark nagyobb befektetést igényel viszont ez nyugalomra ad okot, hogy a lerobbanás veszélye jóval kevesebb mint a kiöregedett járműveknek

Gyűjtő autószállító szerelvények terhelhetősége

Autószállító fuvarozó cégként tisztában vagyunk vele, hogy a versenyképes árat tartanunk kell. Ezért rendelkezünk több autószállító kamionnal és kisteherautókkal, hogy a nagyobb gépkocsikat vagy akár lakóautókat tudjuk szállítani. Vannak esetek amikor kamionnal nincs lehetőség az adott helyszínre behajtani akkor kis autószállító szerelvénnyel oldjuk meg.

Szakképzett autószállító gépkocsivezetők

A legtöbb fuvarozó cég aki nemzetközi fuvarozással foglalkozik, megfelelően képzett gépkocsi vezetőket alkalmaz. Tisztában vagyunk vele, hogy ez nem csak a jogosítvány meglétét jelenti hanem a szakmai rátermettséget és a helyzet felismerését adott szituációban.

Minőségi járműrögzítők

A nemzetközi autószállítás külföldről sok kilométert von maga után. A szállítandó autók nem kis zötykölödésnek és különböző időjárási viszonyoknak vannak kitéve. Ezért kimondottan fontosnak tartjuk a kiváló minőségi járműrögzítők használatát.

GYIK

Olcsó autószállítás legegyszerűbb és legolcsóbb módja ha minél több autót szállítunk egyszerre. Ennek köszönhetően tudunk versenyképes árajánlatot adni mert van lehetőség 3 vagy akár 8 autószállítására is egyszerre. Gyűjtőkamionnal vagy kis autószállító szerelvénnyel begyűjtjük az autókat és a megadott címre szállítjuk. 

Általában 1-2 héten beül leszállításra kerülnek autók. Vannak kivételes esetek amikor 3. héten érkeznek meg a megbízóhoz. 

Igen, teljeskörű CMR rakománybiztosítással rendelkezünk.

Amikor autómentésről van szó akkor igen. Más esetekben viszont nem.

Logisztikai szempontból a legcélszerűbb minél hamarabb leadni a megbízást felénk. 

Kapcsolat:

Bartha M. Viktor

Telefonszám: +36 70 638 8465  Autómentés esetén bármikor hívató!

E-mail: info@cartrans.hu

1144 Budapest, Remény u. 36

2700 Cegléd, Kossuth Ferenc utca 30

 

Kérjen árajánlatot!