AUTÓSZÁLLÍTÁS

Autószállítás

Autószállítás külföldről. Vállaljuk külföldön megvásárolt autóinak Magyarországra szállítását rövid határidőn belül. Heti rendszerességgel járunk NémetországAusztria Belgium Hollandia és Svájc  területeire. Nemzetközi autószállítás visszfuvarban egyszerre akár 8-9 db autó behozatalára van lehetőség. Ha nem egy helyen vannak az autók az sem probléma, külön-külön munkaidőben kereskedésnél vagy magánszemélynél előre egyeztetett időpontban feltudjuk venni őket. 

Gyűjtő autószállítás visszfuvarban

Gyűjtő autószállításban más szóval “visszfuvarban” szoktuk hozni azokat a gépjárműveket amik nem egy helyen vannak. Azért mert nem tesznek ki egy komplett autószállító szerelvény rakományát. Ez azért fontos mert az autó szabad helyeit gazdaságosabban tudjuk kihasználni és ne legyenek üres helyek az autószállító tréleren. És egyesével szedegetjük össze az autókat Magyarország irányába külföldről. Ez a folyamat időben  igénybe vehet 1-2 hetet amire az adott környékről összetudunk szedni annyi autót, hogy rakott legyen az autószállító szerelvény.  Ennek az autószállítási módszernek az előnye a kedvező ár. Pontos árajánlatott a “kapcsolat” gombra kattintva  vagy a “kérjen árajánlatot” űrlap kitöltésével tudunk adni Önnek.

Autóbehozatallal kapcsolatos információk

1. Honnan kellene az autót szállítani?( város, irányítószám)?

Ez a kérdés elég fontos mert nem elég csak annyit mondani hogy egy tréleres autószállítást szeretnék kérni visszfuvarban Németországból vagy Hollandiából mert nagy országokról van szó. Fuvarjaink általában előre megtervezett módon történik és fontos hogy a
szállítandó autókat felrakó és lerakó helyeit logikusan megtudjuk szervezni. Általában 1 kis autószállítóra 3 autó fér fel. Ha autószállító kamionról van szó akkor 8-9 db. Amikor több autót kell szállítani Európa országain belül azt nemzetközi autószállításnak hívjuk..

2. Mi a szállítandó autó típusa?

Ennél a kérdésnél sokszor kapom válasznak hogy, személyautó. Ennyi információ sajnos nem
elég mert 800kg-2500kg-ig lehetne kategorizálni őket. Ha annyit mondd, hogy egy golf, q7 .
Akkor már tudni fogom hogy súlyban melyik autószállító szerelvény fogja majd felvenni. A kis autószállító szerelvényekre
nagyon jellemző a túlsúly probléma amiért a hatóságok komoly pénz büntetést szabhatnak ki. Ezért kell
minden pontos adatot tudunk, hogy az autószállítását a legprofibb módon tudjuk elvégezni.

3. Hova kellene szállítani az autót?

Sajnos az hogy haza vagy Magyarországra válaszként sajnos itt sem jó. Pontos lerakó címre
van szükségünk, hogy fix árat tudjunk mondani. Van amikor változik a lerakó szállítás közben
amivel nincs is probléma nyilván ilyenkor a többlet kilométer felszámolásra kerül és az
ügyféllel előre egyeztetjük.

4. Mennyire sürgős az autószállítása külföldről az ügyfél részére?

Általában a külföldön megvásárolt autók behozatala Magyarországra 1- max 3 hetes idő intervallumra tudnám mondani. Van akinek bármikor jó amikor arra járunk csak nagyon olcsó legyen
visszfuvarban. Ez logisztikailag fontos kérdés hogy a szállítandó autókat időben és
technikailag hogy rakjuk össze, hogy időben és szabályosan tudjunk közlekedni.

Bővebb informácókat a fuvarozással kapcsolatban és a működésünkről részletesebben írok a blogomban ami az alábbi linkre kattintva lesz elérhető: blog 

Autószállítás külföldről

Kiemelkedő színvonalú autószállítás és logisztikai tevékenység. Profi autószállítással foglalkozó megbízható csapat gondoskodik arról, hogy a leghamarabb és a legköltséghatékonyabban sikerüljön anemzetközi autószállítás szolgáltatás. Teljes körű CMR rakománybiztosítás és éjjel-nappali telefonos elérhetőség ünnepnapon is. 

Nem csak autószállítás külföldről szolgáltatásban nyújtunk segítséget hanem a teljes jármű beszerzésétől az autó forgalomba helyezéséig végig visszük a folyamatot. 

Autószállítás mint bizalmi kérdés

Nálunk az ügyfél az első és nem minden a pénz! Megtisztelve érezzük magunkat ha ügyfeleink autószállítással vagy más egyéb szolgáltatással bíznak meg minket kutya kötelességnek tartjuk, hogy a maximálisat tudjuk nyújtani mindenki számára. 

CMR biztosítás

Tréleres autószállítás kapcsán gyakran felmerülő kérdés a biztosítás. Egyre bővülő partnereim és ügyfeleimnek köszönhetően bíznak meg nagyobb értékű autószállítással külföldről. Autószállítás Németországból új vagy használt autóról legyen szó biztosítva van a jármű szerelvényen. 

Autószállítás Németország

Határidő

Mindenkinek fontos a határidő és senki nem szereti ha palira veszik ami az autószállításban könnyen előfordulhat. Nagyon sokak rémálma ha több hetet (3-4) kell várni a szállítandó autóra külföldről. Több autószállító partneremmel közös együtt működésben azon dolgozunk hogy kiszolgáljunk mindenkit a lehető leghamarabb a ránk bízott feladattal. Ezért a több hetes autószállítás külföldről szóba sem jöhet!

 

 

Nemzetközi autószállítás

Tréleres autószállítás árak

A tréleres autószállítás árakat több féle szempont alapján számoljuk ki.

Főbb szempontok: 

  • Autó márka és típus
  • Felrakó és lerakó
  • Darabszám 

Pontos információk ismerete alapján tudunk  autószállításra külföldről árat megadni. A megadott áron felül nincs más egyéb költség! 

Kérjen árajánlatot:

Kapcsolat:

Bartha M. Viktor

Telefonszám: +36 70 638 8465  (bármikor hívható)

E-mail: info@cartrans.hu

2700 Cegléd, Kossuth Ferenc utca 30

Autómentés esetén!

Partnereim 0-24 órás szolgálatban vannak!

Cegléd, Kecskemét, Dunaújváros, Paks, Pécs, Kaposvár és egyéb kisebb környező településeken.

Legutóbbi blogbejegyzések: