AUTÓMENTÉS ÉS AUTÓSZÁLLÍTÁS BUDAPEST X. KERÜLET

Autómentés és autószállítás Budapest X. kerület

Autómentés és autószállítás Budapest-en az X. kerületben éjjel-nappal hétvégén és ünnepnapon.

Ha autószállításra vagy autómentésre  lenne szüksége Budapesten, a megadott telefonszámon 0-24 óráig hívható +36 70 638 84 65.

Az autómentő szolgáltatás kiterjed:

Autómentés Budapesten az X. kerületben alábbiakat tartalmazza:

 • Személyszállítás
 • jármű felvétele és lerakása,
 • autópálya díj
 • üzemanyag

Az autómentés külföldről ára az alábbiakat tartalmazza:

 • személyszállítás
 • jármű felvétele és lerakása
 • autópálya matrica

Autómentés külföldről ára nem tartalmazza alábbiakat:

Milyen esetekben érhető el az autómentő szolgáltatás?

Azokban az esetekben tudunk Önnek segíteni ha egy váratlan pillanatban szüksége van autómentésre vagy autószállításra. Autómentőre lehet szükség  baleset következtében vagy műszaki meghibásodás miatt. Sok esetben van rá példa, hogy nyaralás közben áll meg alattunk az autó. Vállalunk autómentést külföldről is (Horvátország, Ausztria, Szlovákia, Csehország…stb).  Részletes és pontos tájékoztatásra van szükség a megbízó részéről , hogy a feladathoz a legjobban alkalmazható gépjárművet tudjuk küldeni.  Mit érteni ez alatt? Tudni kell az autó típusát és a sérülés részletes leírását, hogy a megfelelő autómentő legyen a helyszínre küldve. Teherautómentés esetén  fontos hogy, hogy üresen vagy rakottan van szükség az autómentő szolgáltatásra.

Autómentés trélerrel Budapest X. kerület

Autómentő trélerrel Budapesten baleset vagy műszaki hibás autó esetében . Több szempontból is fontos, hogy a bekövetkezett baleset vagy lerobbanás esetén megfelelő autómentő eszközökkel és kellő szakértelemmel ellátott kollégák nyújtsanak segítséget.

Az autómentő trélert bármire lehet alkalmazni ha rendelkezünk a megfelelő eszközökkel.  Gondolok itt lakókocsi, sportautó, veteránautó, mobilházak, szalmabálák és egyéb tárgyak szállítására.

Az autómentők különböző teherbíró képességű csörlő berendezéssel ellátottak lehetnek. Ezeknek köszönhetően nem csak műszaki hibás autók fel vontatására alkalmazható hanem könnyedén lehet árokba csúszott, vagy elakadt járművek mentésére is.

Mit ne tegyünk ha bajba kerültünk?

Az első és legfontosabb, hogy NE essünk pánikba. Ez azért fontos mert ha kellőképpen tudjuk realizálni az adott helyzetet akkor megfontoltabb döntéseket tudunk hozni és nem ejtjük pánikba a körülöttünk lévő embereket (ha vannak). Ne tartózkodjunk az útszélén veszteglő autóban mert életveszélyes! Autópályán leálló sávon tilos gyalogosan közlekedni! Ha már telefonon hívtunk autómentőt akkor várjuk meg őt és ne hagyjuk magunkat befolyásolni egy autópályán közlekedő „hiénának” azzal indokolva hogy Ő hamarabb ott volt.  Ha megegyeztünk egy autómentőssel akkor ne keresgéljünk még utána kedvezőbbet vagy gyorsabbat mert abból vesztesége lehet ha útnak indul a semmiért.

Autómentő Budapest:

Miért minket válasszon?

KEDVEZŐ ÁR

Ha nem azonnali autómentésről vagy autószállításról van szó belföldön vagy külföldön akkor jóval kedvezőbb árajánlattal tudunk szolgálni. Több autószállítás esetén jelentősen kedvezőbb ár. Kérjen egyedi árajánlatot!

24 ÓRÁS ELÉRHETŐSÉG

Legyen szó autómentésről vagy autószállításról a nap 24 órájában állunk ügyfeleink rendelkezésére. Ha árajánlat kérés vagy egy folyamatban lévő autószállítás pontos helymeghatározásáról van szó. 

GYORSASÁG

Azonnali autómentésre van szüksége? Egy másik autószállító cég visszamondta a fuvart? Több alvállalkozói partnernek köszönhetően szinte azonnal tudunk megoldást találni az adott helyzetre. Minden héten több szerelvénnyel megyünk Nyugat-Európa országaiba így könnyedén tudunk alkalmazkodni.

Milyen a jó autószállító cég?

A jó autószállító cég a megbízhatóságon alapszik. És ami még fontos a pontosság és a precízitás. Autógyűjtők és értékesítők vagy épp családok autói szállításáról van szó rengeteg személyes holmikkal az autóban ezért elengedhetetlen bizalom kérdése is. A határidők betartása és a sikeres munkavégzés a fő szempont. 

Hogyan vehető igénybe az autószállítás?

A kapcsolat gombara kattintva két lehetősége van a kapcsolat felvételre. Töltse ki az oldalon található űrlapot helyesen és telefonon felvesszük Önnel a kapcsolatot vagy a telefonszámra kattintva azonnal hívhat.

A sikeres autószállítás

Mitől lesz egy autószállítás sikeres? A legfontosabb a jól kidolgozott szervezés és a kommunikáció a megbízó és az autószállító cég között. Ennek hiányában felmerülhetnek problémák ami jelentősen megnöveli a sikertelen autószállítást.
Ezért szánjon időt arra, hogy minden részletes információt közöljön a megbízott autószállító céggel.

AUTÓSZÁLLÍTÁS ÉS AUTÓMENTÉS BUDAPESTEN

 1.  A megadott telefonszámon telefonálni vagy az árajánlatkérő űrlap kitöltés 
 2. Telefonon azonnal tudunk árajánlatot adni , űrlap kitöltés esetén 24-48 órát is igénybe vehet
 3. A darabszám és a pontos felrakó és lerakó egyeztetése
 4. Autószállítás esetén nagyon fontos a súly és az autó pontos műszaki állapotának ismertetése.
 5. Árajánlat küldése email-ben vagy sms-be
 6. Szerződéskötés
 7. Autószállítás pontos időpontjának egyeztetése
 8. Sikeres autószállítás után a fizetés készpénzben vagy utalással.

Tréleres autószállítás árak

A pontos árajánlat ki alakításához mindenképp telefonon vagy emailben vegye fel a kapcsolatot velünk ahol részletes tájékoztatást tud adni. Európa országain belül is más és más szabályok érvényesek mint uniós országok és nem uniós országok közötti fuvarozásra (pl:Svájc). Felmeherülhetnek plusz költségek ilyen például az autópályán a fizető kapu (Horvátország) vagy a komp. Az árat a kilométer, az autók darabszáma, mérete, fel és a lerakodás komplikáltsága határozza meg. Töltsön ki egy űrlapot vagy vegye fel a kapcsolatot veünk telefonon.

Garancia

Garanciát vállalunk a használtautó szállítására is mint az újra kiterjedt CMR biztosításnak köszönhetően.
Felmerülhetnek olyan esetek amikor nem mi vagyunk a balesetet okozok hanem mi vagyunk a károsultak. Ebben az esetben is a kártokozó biztosítója köteles megfizetni az okozott kárt.
Vannak olyan esetek amik elkerülhetetlenek ilyenek például a természeti károk (jégeső), amire a CMR biztosítás nem terjed ki.

Kapcsolat:

Bartha M. Viktor

Telefonszám: +36 70 638 8465  (bármikor hívható)

E-mail: info@cartrans.hu

2700 Cegléd, Kossuth Ferenc utca 30

1174 Budapest, Bocskai István utca 39

Autómentés esetén!

Partnereim 0-24 órás szolgálatban vannak!

Cegléd, Kecskemét, Dunaújváros, Paks, Pécs, Kaposvár és egyéb kisebb környező településeken.

Legutóbbi blogbejegyzések: