AUTÓSZÁLLÍTÁS ÉS AUTÓMENTÉS BUDAPEST

Autószállítás és autómentés Budapest

Autószállítás és autómentés Budapest. Autómentő Budapest 0-24 óráig. Autómentés belföldön és külföldön autómentő szolgálat. Ha autómentésre vagy autószállításra van szüksége hívjon és segítünk a probléma megoldásában! +36 70 6388465

Tevékenységi köreink közé az alábbiak tartoznak: Autómentő, autómentés, autószállítás, honosítás, furgonmentés. A fő profilunk a tréleres autószállítás külföldről visszfuvarban kamionnal vagy kis autószállító szerelvénnyel. A belföldi autómentő szolgálat a felsorolt tételek tartalmazza:

 • Autópálya díj
 • Üzemanyag költség
 • Gépjármű fel és lerakása

A külföldi autómentő szolgálat a felsorolt tételek tartalmazza:

 • Autópálya díj
 • Üzemanyag költség
 • Gépjármű fel és lerakása

A külföldi autómentő szolgálat nem tartalmazza:

 • A külföldi fizetőkapu díjait

Milyen esetekben érhető el az autómentő szolgáltatás?

Az autómentő szolgáltatás azokban az esetekben elérhető amikor  váratlan pillanatban szüksége van autómentésre vagy autószállításra. Autómentés lehet baleset következtében vagy műszaki meghibásodás miatt. Autómentés esetén részletes tájékoztatásra van szükség. Mit érteni ez alatt? Tudni kell az autó típusát és a sérülés részletes leírását, hogy a megfelelő autómentő legyen a helyszínre küldve. Teherautómentés esetén  fontos hogy, hogy üresen vagy rakottan van szükség az autómentő szolgáltatásra.

Autómentő Budapest, autómentés Budapesten azonnali indulással

A legfontosabb dolog számunkra a biztonság! Beleértve az autómentő munkaeszköz állapotát, hogy minden a legnagyobb rendbe legyen az úton és mentés közben. Az útszéléről a lehető leggyorsabban próbáljuk az autómentés folyamtát elvégezni, hogy ne okozzunk forgalmi akadályt és esetlegesen egy baleset elkerülését is ezálltal.  

Autómentés trélerrel Budapest

Autómentő trélerrel Budapesten baleset vagy műszaki hibás autó esetében . Több szempontból is fontos, hogy a bekövetkezett baleset vagy lerobbanás esetén megfelelő autómentő eszközökkel és kellő szakértelemmel ellátott kollégák nyújtsanak segítséget. Az autómentő trélert bármire lehet alkalmazni ha rendelkezünk a megfelelő eszközökkel.  Gondolok itt lakókocsi, sportautó, veteránautó, mobilházak, szalmabálák és egyéb tárgyak szállítására.Az autómentők különböző teherbíró képességű csörlő berendezéssel ellátottak lehetnek. Ezeknek köszönhetően nem csak műszaki hibás autók fel vontatására alkalmazható hanem könnyedén lehet árokba csúszott, vagy elakadt járművek mentésére is.

Furgonmentés Budapest és belföldön árak

Furgonmentés Budapest vagy belföldön árak-kal szerte ágazó piac. A főváros és környékén drágább a szolgáltatás vidéken és általában picivel olcsóbb. Váratlan helyzetbe kerülve okozott problémát furgonja? Ha lerobbant vagy balesetet szenvedett rakott vagy üres furgonjával. A megadatott telefonszámon a nap 24 órájában elérhetőek vagyunk. Lerobbanás esetén van lehetőség személyek szállítására is. A furgonmentés során fontos, hogy minden információt ismerjünk akár műszaki hiba esetén vagy balesetet szenvedett autó állapotáról. Furgonmentés Budapest-en vagy akár külföldről. Számunkra a legfontosabb tényező, hogy egy olyan szolgáltatást nyújtunk ami a partnereink számára is megfelelő ez alatt érthető a gyors segítség nyújtás a biztos célba érkezés és a megfelelő furgonmentés árak kialakítása. Törekszünk a partneri kapcsolat kialakítására hosszútávon legyen szó furgonmentésről Budapest-en vagy külföldről.

Autómentés váratlan helyzetben...

Autómentő szolgáltatásra részünkről bármikor számíthat! Egy út szélen veszteglő autó mellet várakozni sosem jó. Főleg ha több km-es körzetben semmi és senki nincs körülöttünk. Kollégáimmal és partnereimmel azon dolgozunk, hogy a lehető leghamarabb a bajba jutott személyeken és családokon segíthessünk.

Mit ne tegyünk ha bajba kerültünk?

Az első és legfontosabb, hogy NE essünk pánikba. Ez azért fontos mert ha kellőképpen tudjuk realizálni az adott helyzetet akkor megfontoltabb döntéseket tudunk hozni és nem ejtjük pánikba a körülöttünk lévő embereket (ha vannak). Ne tartózkodjunk az útszélén veszteglő autóban mert életveszélyes! Autópályán leálló sávon tilos gyalogosan közlekedni! Ha már telefonon hívtunk autómentőt akkor várjuk meg őt és ne hagyjuk magunkat befolyásolni egy autópályán közlekedő „hiénának” azzal indokolva hogy Ő hamarabb ott volt.  Ha megegyeztünk egy autómentőssel akkor ne keresgéljünk még utána kedvezőbbet vagy gyorsabbat mert abból vesztesége lehet ha útnak indul a semmiért.

Miért a tréleres autómentő a legjobb választás az autómentésre?

Az autómentés legalkalmasabb módja a tréleres autószállítás. A legjobban a megfelelő szállító eszközzel lehet a leghatékonyabban dolgozni. Több féle autószállító eszköznek köszönhetően van lehetőség a legkisebb járműtől a legnagyobb furgonokig vagy akár a kamionok műszaki mentésére és szállítására is. Az autómentővel és a megfelelő segédeszközökkel futóműhibás vagy műszakilag alkalmatlan járművek szállítására is van lehetőség. A trélerrel a gépjárműveken kívül számos dolgot tudunk még szállítani. Akár munkagépeket, medencéket, jakutsikat vagy akár építkezésekre alapanyagot. A tréleres szállításnak köszönhetően számos funkcióját igénybe tudjuk venni amivel sokkal több lehetőségünk van az ügyfeleink kérésnek teljesítésére. Autómentés vagy autószállítás során érdeklődjenek.

Furgonmentés belföldön autómentő szolgálat

Furgonmentés Budapesten vagy belföldön. Az útszélén eltöltött idő valahol a világban a lerobbant vagy sérült autónk mellet nem egy jó dolog. Mi azért vagyunk és dolgozunk hogy a lehető leghamarabb autómentőt tudjunk küldeni és megoldjuk a problémát. Azonnali autómentés vagy furgonmentés esetén bármikor hívhat a kapcsolat menü alatt található telefonszámon. Autómentő Budapest belvárosában is van lehetőség.

Miért minket válasszon?

KEDVEZŐ ÁR

Ha nem azonnali autómentésről vagy autószállításról van szó belföldön vagy külföldön akkor jóval kedvezőbb árajánlattal tudunk szolgálni. Több autószállítás esetén jelentősen kedvezőbb ár. Kérjen egyedi árajánlatot!

24 ÓRÁS ELÉRHETŐSÉG

Legyen szó autómentésről vagy autószállításról a nap 24 órájában állunk ügyfeleink rendelkezésére. Ha árajánlat kérés vagy egy folyamatban lévő autószállítás pontos helymeghatározásáról van szó. 

GYORSASÁG

Azonnali autómentésre van szüksége? Egy másik autószállító cég visszamondta a fuvart? Több alvállalkozói partnernek köszönhetően szinte azonnal tudunk megoldást találni az adott helyzetre. Minden héten több szerelvénnyel megyünk Nyugat-Európa országaiba így könnyedén tudunk alkalmazkodni.

Milyen a jó autómentő vállalkozás?

A jó autómentő vállalkozás a megbízhatóságon alapszik. És ami még fontos a pontosság és a precizitás. Autógyűjtők és értékesítők vagy épp úton rekedt családok autói szállításáról van szó rengeteg személyes holmikkal az autóban ezért elengedhetetlen bizalom kérdése is. A határidők betartása és a sikeres munkavégzés a fő szempont. 

Hogyan vehető igénybe az autómentő?

A kapcsolat gombara kattintva két lehetősége van a kapcsolat felvételre. Töltse ki az oldalon található űrlapot helyesen és telefonon felvesszük Önnel a kapcsolatot vagy a telefonszámra kattintva azonnal hívhat.

A sikeres autómentés

Mitől lesz egy autómentés sikeres? A legfontosabb a jól kidolgozott szervezés és a kommunikáció a megbízó és az autómentő cég között. Ennek hiányában felmerülhetnek problémák amik jelentősen megnehezíthetik a dolgunk.
Ezért szánjon időt arra, hogy minden részletes információt közöljön a megbízott autószállító céggel.

AUTÓSZÁLLÍTÁS ÉS AUTÓMENTÉS BUDAPESTEN

 1.  A megadott telefonszámon telefonálni vagy az árajánlatkérő űrlap kitöltés 
 2. Telefonon azonnal tudunk árajánlatot adni , űrlap kitöltés esetén 24-48 órát is igénybe vehet
 3. A darabszám és a pontos felrakó és lerakó egyeztetése
 4. Autószállítás esetén nagyon fontos a súly és az autó pontos műszaki állapotának ismertetése.
 5. Árajánlat küldése email-ben vagy sms-be
 6. Szerződéskötés
 7. Autószállítás pontos időpontjának egyeztetése
 8. Sikeres autószállítás után a fizetés készpénzben vagy utalással.

Tréleres autószállítás árak

A pontos árajánlat ki alakításához mindenképp telefonon vagy emailben vegye fel a kapcsolatot velünk ahol részletes tájékoztatást tud adni. Európa országain belül is más és más szabályok érvényesek mint uniós országok és nem uniós országok közötti fuvarozásra (pl:Svájc). Felmeherülhetnek plusz költségek ilyen például az autópályán a fizető kapu (Horvátország) vagy a komp. Az árat a kilométer, az autók darabszáma, mérete, fel és a lerakodás komplikáltsága határozza meg. Töltsön ki egy űrlapot vagy vegye fel a kapcsolatot veünk telefonon.

Garancia

Garanciát vállalunk a használtautó szállítására is mint az újra kiterjedt CMR biztosításnak köszönhetően.
Felmerülhetnek olyan esetek amikor nem mi vagyunk a balesetet okozok hanem mi vagyunk a károsultak. Ebben az esetben is a kártokozó biztosítója köteles megfizetni az okozott kárt.
Vannak olyan esetek amik elkerülhetetlenek ilyenek például a természeti károk (jégeső), amire a CMR biztosítás nem terjed ki.

Kapcsolat:

Bartha M. Viktor

Telefonszám: +36 70 638 8465  (Autómentés esetén bármikor hívható)

E-mail: info@cartrans.hu

2700 Cegléd, Kossuth Ferenc utca 30

1174 Budapest, Bocskai István utca 39

 

Legutóbbi blogbejegyzések: